Door op "Alle cookies accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen.
praktische info

Mijn missie is om jou opnieuw expert te
maken van je eigen ebb and flow.

Mijn aanpak

Om je opnieuw goed te voelen, moet je het evenwicht herstellen. Je staat er gelukkig niet alleen voor.  Mijn missie is om jou weer expert te maken van je eigen ebb and flow.

In mijn praktijk gaan we samen aan de slag om je mind-body connectie te versterken. Je volgt een mix van therapie en coaching, wetenschappelijk onderbouwd, en met veel concrete oefeningen. Zo leer je hoe je jezelf kan bijsturen in de juiste richting.

Hoe?

Je klopt op eigen initiatief bij mij aan, met of zonder doorverwijzing van je huisarts, diëtist of een andere zorgkundige.

Tijdens een kennismakingsgesprek zoeken we uit of we op dezelfde golflengte zitten. Is dat het geval? Dan begeleid ik jou met theorie en oefeningen naar een evenwichtiger leven. We stellen concrete doelen en doorwerken verschillende modules. Dat kan face - to - face of online, wat jou het beste uitkomt.

Begeleiding afgerond? Dan gaan we na je nog extra support nodig hebt, of verwijs ik je door naar een andere professional voor gespecialiseerde hulp.

bye bye
stress!

Veelgestelde vragen

Wat mag ik verwachten van een eerste gesprek?

In een eerste gesprek gaan we dieper in op je hulpvraag en gaan na of we een goede match zijn. Ik geef alvast wat inzichten mee in hoe je probleem samenhangt vanuit een mind-body perspectief, en hoe we ermee aan de slag kunnen. Je ontvangt meteen enkele concrete oefeningen. Je hoeft niet meteen te beslissen of we samen verder gaan.

Hoe lang duurt een afspraak?

Een sessie duurt ongeveer 50 minuten. Bij een kennismakingsgesprek kan dat wat langer zijn. Je kan ook kiezen voor follow-up gesprekken tussen sessies in, deze duren max. 30 minuten.

Wat kost een begeleiding?

De intensiteit en duur van een begeleiding worden afgestemd op jouw persoonlijke noden. Wanneer je het contactformulier invult, ontvang je van mij een overzicht van de verschillende opties en bijbehorende tarieven.

Hoe zit het met (terug)betaling?

Betalingen lopen via bankoverschrijving achteraf. Je ontvangt de nodige gegevens voor de eerste afspraak. Verschillende mutualiteiten voorzien enkele terugbetalingsmogelijkheden. De voorwaarden en tarieven kan je terugvinden op de website van je ziekenkas.