Door op "Alle cookies accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen.
Profielfoto van Laura Gozin

Wat meer over mij

Ik ben Laura, klinisch psycholoog, psychotherapeut, voedingspsycholoog en personal trainer. Een hele mondvol. Waarom zoveel disciplines? Omdat ik een first-class ‘kennisjunkie’ ben. Ik wil altijd meer leren. Meer weten. Af en toe mijn leven ondersteboven gooien om te zien of er nóg meer in zit. Om te groeien en mezelf te ontwikkelen. En bovenal: om jou te helpen om óók te groeien.

Expertise

Erkend psycholoog
Erkend psychotherapeut
Mind-body voedingscoaching
Stressregulatie

Body, mind & food

Body, mind & food zijn mijn stokpaardjes. Waarom die drie? Omdat lichaam en geest onlosmakend verbonden zijn. Fysieke klachten beïnvloeden je mentale welzijn. En als het onweert in je hoofd, is ook je lijf daarvan de dupe. Ook voeding en je relatie met eten spelen een grote rol in je welbevinden. Inzetten op ze alle drie is hét recept voor positieve en duurzame verandering.

Mijn missie

Mijn Missie: jou begeleiden om een sterkere versie van jezelf te worden. Fitter van geest en lichaam. Zelfzekerder en evenwichtiger. Weerbaarder en positiever.

Benieuwd of onze neuzen in dezelfde richting staan en of ik iets voor jou kan betekenen? Contacteer mij om kennis te maken.